Libanesisk Restaurang Stockholm

En äkta libanesisk matupplevelse | Boka bord på 08-21 20 25

Julbord på annorlunda vis

Varmt välkomna till oss på Beirut Café för ett trevligt och annorlunda julbord. Vi bjuder på omsorgsfullt tillagad libanesisk mat i våra mysiga och ombonade lokaler. Här kommer ni att hitta härlig julstämning samtidigt som ni får prova på det underbara libanesiska köket med alla dess smaker. Boka ert julbord idag på 08-21 20 25.


I våra lokaler har vi möjlighet att ta emot sällskap på upp till 150 personer så att ett helt företag eller annan större grupp kan delta i årets julfest. Vi har fortfarande ett begränsat antal tider kvar för större sällskap. Passa på att boka företagets julbord hos oss redan idag då vi snabbt brukar bli fullbokade.

Givetvis är ni lika välkomna i mindre sällskap. Bjud familjen eller en mindre grupp vänner på en härlig julbordsupplevelse som ni kommer att minnas länge.

Oavsett om ni sitter i vår lounge, i matsalen eller abonnerar hela restaurangen så kommer ni att mötas av ombonade och trivsamma rum där alla kommer att kunna slappna av och umgås samtidigt som ni får en fantastisk matupplevelse.

En julfest för alla smaker

Söker ni ett trevligt julbord i Stockholm som passar alla i sällskapet så är våra libanesiska menyer det perfekta alternativet. Maten baseras gärna på grönsaker och spännande kryddor och det är därför lätt även för den som äter en vegetarisk eller vegansk kost att hitta ett flertal olika alternativ som passar. Givetvis har vi även rätter med kyckling och kött.

Det libanesiska köket utmärker sig i att man ofta serverar ett flertal rätter, gärna plockmat som brukar kallas meze. Det liknar på så sätt det svenska klassiska julbordet där man kan välja sina egna favoriter så alla kommer att bli mätta och belåtna. Maten tillagas gärna på grill eller i lerkärl i riktigt varm ugn vilket gör att smakerna verkligen kommer fram.

Smakrika röror, frasiga piroger, rykande heta rätter direkt från grillen - vi lovar att ni kommer att få en riktig smaksensation oavsett vilken meny ni väljer.

Till maten serverar vi perfekt avvägda drycker. Vi har en väl tilltagen vinlista, kan bjuda på goda drinkar och det finns självklart ett flertal alkoholfria alternativ.

Ta gärna en titt på vår särskilt utvalda julbordsmeny. Kuvertpriset är 650:- per person. Desert och kaffe ingår i priset. Är ni en större grupp går det givetvis bra att boka vår restaurang för att äta julbord, men välja någon av våra övriga menyer om ni hellre vill det.

Nyårssupé för finsmakare

Vill du äta en trevlig nyårsmiddag tillsammans med familj, vänner eller arbetskollegor? Prova på vår härliga nyårssupé med särskilt utvalda rätter. Vi har satt ihop ett trevligt paket med några av våra favoriter bland kalla och varma meze samt vår välsmakande och rejält tilltagna mixed grill som låter er umgås och äta gott tillsammans under flera timmar. Det perfekta sättet att vänta in tolvslaget. Självklart finns det möjlighet att beställa äkta Champagne eller annat bubbel till maten! Här kan du ladda ner menyn till vår nyårssupé. Kuvertpriset är 595:- per person.

Boka julbord i Stockholm

Varmt välkommen att boka julbord i Stockholm hos Beirut Café eller vår härliga nyårssupé. Det brukar snabbt bli fullsatt, särskilt på populära datum, så hör av er till oss redan idag för att försäkra er om att få plats för hela sällskapet. Enklast bokar ni genom att ringa oss på 08-21 20 25.

 

Ett härligt julbord med mezerätter och andra specialiteter från Libanon