Libanesisk Restaurang Stockholm

En äkta libanesisk matupplevelse | Boka bord på 08-21 20 25

Det libanesiska köket

Många av de som ännu inte utforskat den libanesiska matlagningskonsten har trots det ätit libanesisk mat. Kanske har du till exempel smakat falafel eller hommous? Men det libanesiska köket är så mycket mer! Det är ett kök fyllt av fantastiska smaker och färger, fräscha ingredienser och serveras vackert upplagd.

Ett vanligt sätt att äta libanesiskt är meze - smårätterna som är Libanons svar på exempelvis Spaniens tapas. Meze kan bestå av kött, fisk och skaldjur, men kan också vara sallader som den libanesiska nationalsalladen tabbouli eller goda röror baserade på grillade grönsaker. Gemensamt för alla är att de är fullproppade med smak och att de lagas av färska råvaror av högsta kvalitet. 

Många vegetarianer och veganer uppskattar det libanesiska köket då det finns så mycket fantastiskt gott att välja på, även om man föredrar att avstå från kött eller andra animaliska produkter i sin kost.

Besök vår libanesiska restaurang i Stockholm och titta igenom vår meny. Välj dina favoriter eller låt oss hjälpa dig att komponera en smakfull och komplett libanesisk måltid.

Här hittar du vår meny.

libanesiska grillspett

 

Välkommen att kontakta oss för bordsreservation