Libanesisk Restaurang Stockholm

En äkta libanesisk matupplevelse | Boka bord på 08-21 20 25

Företag & event

Boka vår restaurang för företag & större sällskap

Planerar ni ett företagsevent eller vill du fira en större privat fest på ett trevligt ställe? Vi har plats för strax över 150 gäster om ni bokar hela vår restaurang. Då får ni tillgång till alla våra rum, full uppmärksamhet från vår personal och kan välja fritt bland våra menyer med vår fantastiskt goda libanesiska mat.

Våra lokaler är flexibla och tillåter att man exempelvis använder matsalen för att äta i och låter loungen vara ett sällskapsrum för att ta ett glas bubbel och slappna av. Eller så dukar vi upp för sittande middagsgäster i hela restaurangen. Vi anpassar oss till era behov och önskemål.

Kring jul brukar många uppskatta vårt härliga julbord då det erbjuder ett lite annat upplägg än den traditionella svenska julmaten. Men självklart går det lika bra att fira en sommarfest, kickoff eller avslutningen på en konferens hos oss. Klicka på knappen nedan för att göra en bokningsförfrågan.

 

Mindre & medelstora grupper

Det går även bra att boka en av våra mindre lokaler i restaurangen om du exempelvis vill fira en födelsedag med släkt och vänner, gå ut att äta med vännerna eller om ni vill avsluta dagens teamaktiviteter på jobbet med god mat i trevlig miljö. Nedan kan du läsa mer om våra olika lokaler så att du hittar den lösning som passar bäst för din grupp.

Matsalen

Vår matsal är öppen och tillåter att vi möblerar lokalen på olika sätt för att passa till ert sällskap. Med exklusiva möbler och härligt ljusinsläpp bjuder den in till en trevlig middag med hela företaget eller ditt festsällskap.

Loungen

I Loungen har vi plats för 20-40 gäster. Detta är en lite mer ombonad lokal med mer utpräglad orientalisk stil som kompletterar vår mat perfekt. Ett rum med avslappnad stämning som passar för medelstora sällskap.

Beiruts pärla

Vår avskilda matsal “Pärlan” har plats för upp till 15 sittande middagsgäster. Här sitter ni kring ett vackert runt bord, perfekt för en intim middag med familjen eller om ni på företaget vill prata igenom dagens framsteg medan ni äter riktigt god mat.

 

Välkommen att kontakta oss för bordsreservation